Contact
dak

Ramenwas

Hebt u vuile ramen die u niet meer kan aanzien? Hebt u een hekel aan het wassen van ramen? Hebt u geen materiaal of ladder ter beschikking? Geen enkel probleem! Wij kunnen u daarbij helpen. Bij ons kunt u terecht voor het reinigen van ramen, zowel binnen als buiten.

Daarnaast bieden wij ook reinigingsservices voor andere oppervlakken. Veranda's, balustrades, spiegels en dakramen zijn enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen doen. Of het nu gaat om het verwijderen van vuil, vlekken of strepen, wij zorgen voor een grondige reiniging van deze oppervlakken.

mos

Osmosewater

Osmosewater is gezuiverd water dat vrij is van vuil, kalk, zout, nitraten en andere onzuiverheden. Het heeft een opmerkelijk oplossend vermogen en absorbeert alle vuil wanneer het in contact komt met oppervlakken. Osmosewater laat geen sporen of strepen achter en is daardoor ideaal voor het reinigen van zonnepanelen en andere glasoppervlakken. Bovendien is het ecologisch en milieuvriendelijk. Met behulp van osmosewater kunnen we veilig en efficiënt werken op hoogtes tot wel 14 meter, zonder het gebruik van ladders of hoogtewerkers.

Alles Clean
Met Clement

Contact